Sokkels kopen bij Solits

Op zoek naar voordelige en betaalbare sokkels? Bij Sokkel.nl kunt u terecht voor alle soorten en maten sokkels. Bij ons vindt u het grootste assortiment. Voor sokkels kopen bent u bij Solits aan het juiste adres.

We bieden o.a. zwarte, witte en stalen sokkels aan. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in de vaandel. De sokkels worden bij ons voorbereid in het magazijn door onze specialisten en worden direct geleverd. Je kan de sokkels bestellen met hoogte en verschillende maten. Hiervoor hebben wij een handige configurator op de website. Naast de verkoop van Sokkels leveren wij ook vitrinekappen, wanddisplays en accessoires aan.

Door onze eigen verzendservice leveren wij de producten sneller dan verwacht bij je thuis of op kantoor. Op onze website van sokkel.nl vindt u meer informatie over de werkwijze, verzending en levering van de sokkels. Op de website vind je een gehele portfolio over de geleverde werk van Solits BV. Als betrouwbare partner leveren wij aan grote bedrijven zoals BMW, ABN Ambro, Bacardi en Canon. We bieden onze diensten aan particulieren en bedrijven.

Mocht je opzoek zijn naar vrijblijvend advies over het kopen en plaatsen van sokkels? Neem dan contact op via nummer +31 (0)174 – 881688 of stuur een mailtje naar info@sokkel.nl.

Tags: No tags

Comments are closed.