energiewereld

Waarom Energie vergelijken loont?

Geld besparen op je energierekening?

Wat kunt u nu doen als u teveel energie verbruikt

Als u tot de conclusie bent gekomen dat u teveel energie verbruikt dan kunt u een aantal dingen doen. Kijkt u eerst eens naar de isolatie van uw huis.

Een aantal kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken in het verbruik. Laat geen ramen en deuren openstaan en niet onnodig verlichting branden. Heeft u veel elektrische apparaten?

Dan is het verstandig om hiervan het energieverbruik te gaan meten. Ook als de apparaten in stand-by staan dan kunnen deze nog veel stroom verbruiken. Als dit het geval is kan het goed zijn om dit apparaat helemaal van de stroom te halen. Dit is ook aan te raden als u het apparaat niet dagelijks gebruikt.

Heeft u nu een zelfde verbruik als de gemiddelde Nederlander of zit u hier dichtbij in de buurt dan is het raadzaam eens te kijken naar uw energieleverancier. U kunt namelijk snel besparen door over te stappen naar een andere aanbieder. Een snelle methode om te zien of u kunt besparen is het gebruik van onze energie vergelijker. Hiermee kunt u niet alleen zien of u voordeliger uit kunt zijn maar ook nog eens snel en gemakkelijk gaan overstappen. Zodoende kunt u in de meeste gevallen al binnen enkele weken beginnen met besparen.

 

Welke stappen moet u nemen bij te hoge energiekosten?

Heeft u te hoge energiekosten? Dan is het raadzaam om onderstaande stappen op te volgen

  • Gebruik de tabellen om te kijken of u meer betaalt dan de gemiddelde Nederlander
  • Is dit het geval? Kijk dan op uw jaarrekening naar uw verbruik
  • Als uw verbruik hoger is dan dient u het verbruik naar beneden bij te stellen
  • Mocht het energieverbruik vergelijkbaar zijn met het gemiddelde dan is het raadzaam een andere energieleverancier te gaan zoeken
  • Gebruikt u in ieder geval vrijblijvend en gratis onze energie vergelijker. U zult verbaasd staan over hoeveel u kunt besparen
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment